Περι μιζέριας … συνέχεια

Posted: 7 Δεκεμβρίου 2005 in Point Of View

Συμπληρώνοντας μετά απο αρκετό καιρό τα όσα έγραψα για τον μίζερο άνθρωπο αυτό που άκουσα μόλίς εχτές ήταν κάτι το απίστευτο κάτι που σε φέρνει στα όρια σου. Ευτυχώς συγκρατήθηκα (κακώς στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά πλέον έχω συνηθίσει).

Ο άνθρωπος για τον οποίο και έγινε η αναφορά στο προηγούμενο “περι μιζέριας” έκανε κάτι το οποίο μου φάνηκε απίστευτο και εξηγούμε για να μην … παρεξηγούμε. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε μια μικροεπέμβαση απο την οποία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί 4-5 ημέρες στο νοσοκομείο. Πέρνωντας το εξιτήριο του ο ιατρός του έδωσε μια συνταγή με μερικά αντιβιωτικά τα οποία θα έπρεπε να πέρνει για μερικές ημέρες συνεχίζοντας την προληπτική αγωγή που του έκαναν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να αποφύγουν κάποια λοίμωξη που θα είναι αποτέλεσμα των τραυμάτων της επέμβασης που έγινε.
Ξέρετε τι έκανε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας ; Φαντάζεστε ; Θα σας πώ και τα σχόλια δικά σας.

Σκεφτόμενος ότι παλαιότερα είχε πάρει κάποια αντιβιωτικά για ένα κρύωμα για τα οποία του είχε αναφέρει τότε ο φαρμακοποιός ότι αν δεν είχε συνταγή ιατρού απο το ταμείο ασφάλισης του θα κόστιζαν κάπου 55-60 € ενώ με το ταμείο του πολύ λιγότερο και μη έχοντας συνταγή ιατρού αφού κανονικά πρέπει να κλείσει ραντεβού και να του γράψει την συνταγή ένας ιατρός απο το ταμείο ασφάλισης του αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο να κλείσει ραντεβού (μετά απο 3 ημέρες) με ιατρό του ταμείου του και τότε να πάει να αγοράσει τα αντιβιοτικά.

Επαναλαμβάνω ότι πρώτον τα αντιβιοτικά δίνονταν σαν μετεγχειριτική αγωγή για αποφυγή λοιμόξεων και δεύτερον ότι είναι βέβαιο πως τα 55-60€ που πιθανόν κόστιζαν τα φάρμακα είναι βέβαιο πως δεν αποτελούν πρόβλημα για τον πρωταγωνιστή μας.
Α! Στο παραπάνω σενάριο προσθέστε ότι για όλα φταίει η … αδελφή του αφού δεν μερίμνησε να πάει σε κάποια γνωστή φαρμακοποιό να πάρει τα φάρμακα και να κανονίσει για επιστροφή των χρημάτων όταν θα έπερνε την συνταγή απο τον ιατρό του ταμείου ασφάλισης.

Οχι δεν θα κάνω σχόλιο, κανένα σχόλιο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s