Όχι δεν είστε σε λάθος site

Posted: 25 Μαρτίου 2008 in Point Of View
Ετικέτες: , ,

Μετά από μερικά e-mail που πήρα και ανέφεραν ότι … μπήκαν σε λάθος site ενώ πληκτρολόγησαν την σωστή διεύθυνση να ενημερώσω ότι ΟΧΙ δεν είστε σε λάθος site.

Εχει παρατηρηθεί το τελευταίο έτος και ειδικά μετά τον Σεπτέμβριο του 2007 ότι σε μήνες με μεγάλη κίνηση στο site, το bandwidth που μας δίνει ο πάροχος του host (ευχαριστούμε freegreece.net μας φτάνει μέχρι και τις 15 άντε 20 του μηνός. Μετά και μέχρι το τέλος του μήνα πληκτρολογείται την διεύθυνση του site και βλέπετε μια σελίδα λάθους που αναφέρει ότι έχουμε πρόβλημα αφού ξεπεράστηκε το bandwidth κτλ κτλ.


Αυτό το μήνα «πρόλαβα» το παραπάνω πρόβλημα αφού είδα ξαφνικά σχεδόν στις 20 του μηνός να έχουμε φτάσει στο 98+ % του διαθέσιμου bandwidth και πάλι οπότε και ενεργοποίησα την προώθηση στο παλιό καλό μου blog για να μην σας εμφανίζει σελίδα σφάλματος.

Μέχρι και την μεταφορά στο δικό μου domain εδώ βρίσκονταν όλα τα άρθρα που είχα γράψει ή αναδημοσιεύσει και βέβαια μπορείτε να τα δείτε. Δυστηχώς το αρχείο εδώ σταματάει στις 11 Νοεμβρίου 2006 όπου και πλέον επίσημα έγινε η μεταφορά στο νέο μου σπίτι το οποίο βέβαια που και που με αφήνει … χωρίς το σπίτι. Δεν υπόσχομαι κάτι αλλά θα γίνει προσπάθεια να είναι αυτό το site ένα backup του arvanitidis.gr .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s