Ιδού η επιστολή της Εθνικής προς τους κατόχους καρτών της

Posted: 8 Νοεμβρίου 2008 in Point Of View
Ετικέτες: , , ,

Κατά καιρούς έχει γίνει αρκετός θόρυβος για την αυθαιρεσία των ελληνικών τραπεζών όσον αφορά χρεώσεις, επιτόκια και όρους που επιβάλουν στους έλληνες πελάτες τους είπα να ανεβάσω μια επιστολή από την Εθνική Τράπεζα η οποία έπεσε στα χέρια του blog και ενημερώνει πελάτη της ότι αλλάζουν οι όροι και τα επιτόκια των καρτών της και εφόσον δεν τα αποδέχεται έχει χρονικό περιθώριο 30 ημέρες από την παραλαβή να εξοφλήσει και να ακυρώσει την κάρτα του.

nbg-letter
Εντελώς ενημερωτικά εκτός των επιτοκίων και των όρων άλλαξε προς τα επάνω πάντα και η ετήσια συνδρομή των καρτών της συγκεκριμένης τράπεζας. Αυτό το νομοθετικές και νομολογιακές αλλαγές μου φαίνετε προσωπικά πολύ γενικό και αόριστο και σίγουρα ως πελάτης ακούγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε τα επιτόκια δεν νομίζω ότι μένω ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο από αντίστοιχη μείωση και όχι σε πλήρη αντίθεση αύξηση.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι ελληνικές τράπεζες ακόμα και η Εθνική η οποία έχει τα χαμηλότερα ίσως επιτόκια δανεισμού υπερβαίνουν κατά πολύ τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο, αφού το υψηλότερο επιτόκιο πχ για πιστωτική κάρτα στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι 9% και εδώ το χαμηλότερο είναι κάτι παραπάνω από 11%. Κύριοι συμμορφωθείτε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s